O firmie

Polityka prywatności

Dbamy o Twoją prywatność.

Administrator, szanując prawa osób korzystających z Serwisu („Użytkownicy”) oraz respektując postanowienia ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (j.t. Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami, „Ustawa o ochronie danych osobowych”), podejmuje określone w niniejszej polityce prywatności działania w celu zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych Użytkowników.

Z Twoich danych korzystamy jedynie w celach marketingowych.

Litwiniuk Property lub firma działająca w naszym imieniu, może wysłać e-mail z zapytaniem lub informację, czy też przesłać akualną ofertę.

Zarejestrowane Twoje dane osobowe nie będą sprzedawane osobom trzecim. Może się jednak zdarzyć, że zostaną one przekazane osobom trzecim w celach marketingowych - np. wysyłka newslettera.

W każdym momencie możesz zrezygnować z otrzymywania informacji czy zaktualizować swoje dane osobowe. W tym celu skorzystaj z danych kontaktowych podanych poniżej.

Bez Twojej zgody Twoje dane osobowe nie będą przekazywane w celach marketingowych poza terytorium Europejskiego Obszaru Gospodarczego - do krajów, które mogą mieć mniej rygorystyczne przepisy dotyczące ochrony danych w porównaniu z obszarem Europy.

Należy pamiętać, że nasza strona internetowa zawiera linki do innych stron, za których zawartość i procedury polityki prywatności nie jesteśmy odpowiedzialni.

Jeżeli masz dodatkowe pytania odnoście niniejszej polityki prywatności, prosimy o kontakt z nami.

Siedziba w Warszawie Warsaw Equator Ochota, Equator II

Siedziba w Szczecinie Oxygen

Siedziba w Poznaniu Andersia Business Centre

Warszawa tel. +48 22 275 57 85 fax +48 22 275 56 00 Warsaw Equator Ochota Equator II 00-807 Warszawa Aleje Jerozolimskie 96
Szczecin tel. +48 91 488 77 88 tel. +48 91 488 76 74Oxygen 71-612 Szczecin ul. Malczewskiego 26
Poznań tel. +48 723 400 800 Andersia Business Centre 61-894 Poznań Plac Andersa 7

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszego serwisu.

Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

rozumiem